Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 6, 2010

Penangan Cowok Palembang




Align Center




Tehehe.. =p

12 comments:

Haa Fakihah said...

yes! dpt gak view. ahahaha sengal ler korang!

Haa Fakihah said...

yes! dpt gak view. ahahaha sengal ler korang!

Elia Si Jejariruncing said...

k.haa: ktorg ni mmg sengal. same2 sengal.tu yg best tu

Anonymous said...

Hahahahahahaaaahaahaa...mana dah pergi loghat kelantan apek???dah convert p loghat indon plaq???

Elia Si Jejariruncing said...

hehehe..tu la.. dia mmg fleksibel. masuk kandang kambing mengembek bak kataorg..hehehe

Anonymous said...

Hahahaha...Elia,boleh tak awak emailkan saya biografi apek,saya nak buat wikipedia page untuk dia la...

email kan ke de_hazz@rocketmail.com

and email juga gambar single dia yang smart la...

saperakue said...

hahahaha.. gelak tergolek2 baca.. pelakon sinetron tgk nie terus rasa tergugat~~

Elia Si Jejariruncing said...

saperakue: huhu.. bole la kitorg cuba nasib kat indon nanti..hehe

natashacherahim said...

kuikuikui...klakar..;D

Awok's Kiter (SyaAz) said...

apa2 aja la korg kan?

kalau zaman kak bercinta dlu ada fb bleh gak print screen tepek kat blog. tp masa tu zaman xbraper nak canggih lg, tulis lam diari jer la seme sms2 cintan cintun...huhu

serius suker sorg2 baca...

*semoga jodoh kamu ber2 hingga ke akhir hayat*

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe....bestnyer...
so pada mereka yang menabur fitnah yang elia ni minah indon korang nih jenis cepat percaya fitnah
tension betul rasa

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

syud said...

aduuuhh..mcm mana leh terlepas pandang entry ni hahahhaha,....
sengal pon sengal la.. janji lawak..'nampak bahagia sgt.. suka la korang :-)

Blog Widget by LinkWithin