Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 24, 2010

Jom buat anak!

woiit.. tajuk macam agak lucah ye.. tapi sebenarnya sangat menarik apa yang i just found out.

you can see your future babies face!

Korang boleh tahu atau agak-agak muka anak korang macam mana! excited tak?

Senang je. Mula-mula pergi kat page Morphthing ni then upload gambar kamu dan pasangan.

ikot arahan dia dan..


jeng..jeng..jeng..

Saksiikann lahhh.. (nyanyi macam lagu Memori Daun Pisang)











:: anak pompuan mata sepet= ikot Daddy::










:: Anak lelaki mata bulat = ikot mummy dia! ::







Tapi.. yang part rambut perang ala-ala matsalleh tu ikot sape erkkk???


Huuurrmm....

14 Surat Layang:

^mISz MatAHarIEy^ said...

hitam + hitam... jadi blond.. :P

CIK CIRA said...

Wa comelnya anak akak..nak anak comel jugak... =)

ininieza said...

ahhaahaaa....ni mmg dh tahap 'XLEH BLAH'.. Bleh plak muka anak ade rupa mcm koreans kat area ampang or kaum2 kerabat Mao Z Thong!! Oh tidakk...hahaha

Syima Syaz said...

yg last tu kena DNA...hahaha
sorry...gurau je...hehe

shera haifa said...

OLOLO..COMELNYE..HEHE

Haa Fakihah said...

hehehe dlu kha penah try ms belom dpt anak dulu. hehehe.

::PoRcUpiNe:: said...

keh3..
mcm2 kan..

Nak try jugak la kannn:)

Elia Si Jejariruncing said...

dh la kitorang mmg ada plan nk bubuh nama anak ada unsur korea/jepun..muke lak nk comel2 je kan..geraamm aku!

Semarak Api said...

haha..kalo dpt kembo sorg ikut mammy,sorg ikut daddy...

Elia Si Jejariruncing said...

semarak api: yeaay..i love twins!

Ujang9897 said...

best2..nk tiru gak

hunafa maimee said...

gambar yang first 2 ikut spe???
mummy dye or daddy dye???

fatin_l0vestory@yahoo.com said...

Pergh..klu btol nie lah hasilnya..mmg superb lah kak Elia..shuker nya fatin tgk ank u olls..all the best yeaw in ur both life..insyaallah, kekal smpi matik!!..amin~~!!

FIFA FIFOS said...

haha. tak pasal dgn hamba skali terjebak try buat anak. hee.
check it out.

http://mrszambrotta.blogspot.com/2011/01/penyambung-keturunan-ku.html

Blog Widget by LinkWithin